Nagrada

Dodjeljujemo Nagradu za promicanje humanističkih vrijednosti u djelatnostima koje presudno utječu na suvremeno društvo i društvenu svijest.

Članci o Nagradi, o konkretnim sudionicima za Nagradu iz djelatnosti televizija, radio, internet, kazalište, film/igrana serija, koncerti,  kao i o dobitnicima Nagrade, o manifestaciji za dodjelu, itd.

Televizija

Nagrada se dodjeljuje pojedincima te emisijama i nizovima emisija, bez obzira na žanr, ili pak televizijskim kućama za godišnji doprinos kritičkom tretiranju društvenih anomalija te promicanju humanističkih vrijednosti u društvu, napose primjernim djelovanjem na mlade.

Internet

Na području kojemu je pristup neograničen i u kojem su zlouporabe najčešće, nagradom će se poticati suprotstavljanje brojnim oblicima diskriminacije, nasilju, napose nad slabima i obespravljenima, govoru mržnje i sličnim pojavama.

Radio

Kao i za televiziju, nagrada za radio dodjeljuje se pojedincima te emisijama i nizovima emisija, bez obzira na žanr, ili pak radijskim kućama za godišnji doprinos kritičkom tretiranju društvenih anomalija te promicanju humanističkih vrijednosti u društvu, napose primjernim djelovanjem na mlade.

Kazalište

Nagradom za područje kazališne djelatnosti napose će se poticati godišnji doprinos profesionalnih i amaterskih, dramskih, plesnih, lutkarskih i glazbenih ansambala senzibiliziranju javnosti za pitanja ranjivih, obespravljenih, marginaliziranih, ugroženih i na neki način prikraćenih društvenih skupina.

Film / Igrana serija

Kao i kod kazališta, nagrada će biti poticaj senzibiliziranju publike za pitanja ranjivih, obespravljenih, marginaliziranih, ugroženih i na neki način prikraćenih društvenih skupina.

Koncerti

Nagrada se  dodjeljuje za organizaciju koncerata odnosno poruku koja pridonosi zalaganju za humanističke vrijednosti.

Naši Partneri