Zaštita privatnosti

Zaštita osobnih podataka korisnika

Osobne podatke korisnika i posjetitelja Portala nikad ne prikupljamo niti obrađujemo, prema Općoj uredbi o zaštiti podataka EU (GDPR). Osobnim podatcima se smatraju oni kojima se korisnici mogu identificirati, kao ime, adresa, e-mail.

Ako nam ih Vi izričito učinite dostupnima, na primjer podatke iz procesa registracije, prilikom prijave na naše newslettere ili servis za primanje e-maila, ili ako ih pošaljete putem komentara na tekstove, tada dajete privolu na njihovo korištenje, a ni tada ih ne pohranjujemo i neće biti dostupni na uvid trećoj strani.

Kada koristite portal Baščovjek.hr, samo određeni podatci, isključivo oni o računalu i o Internet provideru, koriste se kako bi se poboljšao portal i njegovi sadržaji dodatno prilagodili publici koja ga posjećuje.
 Portal Baščovjek.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Baščovjek.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika, odnosno kada je takva obaveza regulirana zakonom.
 Uvjeti i izmjene

Korištenjem ove internetske stranice suglasni ste s načinom obrade i prikupljanja podataka ovdje opisanima. Portal Baščovjek.hr zadržava pravo izmjene ove Izjave u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje Portal Baščovjek.hr na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke, te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Kolačići

Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo i ne uključuju osobne podatke korisnika. Suglasnosti za kolačiće možete i povući.

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete radi svoje udobnosti spremiti svoje ime, e-poštu i web stranicu u kolačiće. Ovo je tako da ne morate ponovno ispunjavati svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Kada se prijavite, kolačići spremaju podatke za prijavu i izbor na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša će prijava trajati dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako zatražite poništavanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u e-poruku za poništavanje.

Ugrađeni sadržaj

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.) s drugih web stranica. Taj ugrađeni sadržaj ponaša se na potpuno isti način kao da je korisnik posjetio drugu web stranicu.

Komentari

Kada posjetitelji ostave komentare na stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja, te korisnički pretraživač kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodatci zadržavaju se neograničeno. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare, umjesto da čekaju u redu za moderiranje.

Registriranje na portal

Za korisnike koji se registriraju na našem portalu, samo osobne podatke koje su dali u svom korisničkom profilu možemo pohraniti. Svi korisnici mogu vidjeti, uređivati ​​ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-mjesta također mogu vidjeti i uređivati ​​te podatke. 

Možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama (to ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe).

Naši Partneri